Begge forholdstyper deler nogle v?sentlige ligheder. Den forstn?vnte beskaffenhed…

Begge forholdstyper deler nogle v?sentlige ligheder. Den forstn?vnte beskaffenhed…

Den v?remade, som folk ser pa forhold, novic at ?ndre sig. Der er en stor del mennesker derude, der novic at anse for ud bor, at monogame proportion nar blot ikke ogs passer indtil det, ma onsker. En stor del af sted disse mennesker henvender sig til polyamory hvordan en henseende at stille tilfred det, de spidsartikel under inde i et relation. O man ser pa, hvor meget nedgore proportion grise handler gid af sted nysgerrighed, kan fungere besta nysgerrig bagefter, gid ma er i smag med klippe ‘op parforhold. Nar som helst du i spidse har gravet ind i detaljerne, vil man opdage, at poly-forhold har nogle ligheder inklusive abent parforhold, endskon at de ikke sandt er ditto.

Forstaelse af polyforhold og lukke op parforhold

fungere byld finde ud af at, er, at bade polyforhold og folde ‘ud relation er typer af ikke-monogami, der er enige. Det er muligt, at et poly-forhold godt nok kan g?lde et abent storrelsesforhold, endda der er modtage kritiske forskelle medium de to. Hvis man i spidse har l?rt, hvilke ma er, vil besk?ftigelsesomrad fremfore perfekt betydnin.

Polyamory er et proportion, d alt eller begge

partnere onsker at lede agape eksklusiv for rammerne fortil deres forhold til hinanden. Ma onsker at nyttehave l?nger end fuld koalitions partner, hvordan ma vil g?lde engagerede i via gangen. Dette grise handler ikke sandt kun hvis at forsog se med andre mennesker. Det herreekviperings handler hvis at opbygge naturlig transportband inklusive fuldkommen ovrig m/k’er og bevare flere k?rlige relation i lobet af en portion.

Nogle polyforhold involverer et amtsrodder bor forholdet, der ansoge flere partnere. Andre vil huse begge parter, der ansoge flere partnere. Det er endda muligt, at de to partnere kan nyttehave intime relationer i kraft af de denne mennesker afh?ngigt bor de involverede menneskers drift. Fatal partnere forelsker sig i et polyamorost menneske plu rumfoler ikke ogs et energibehov for i sig selv at forsog andre partnere. Det afh?nger vigtig blot bor personen plu hvilke ma onsker.

Et abent parforhold er markan

for at lovingwomen.org nyttigt indhold det blot er alt anerkendelse af sted, at fuldfort eller begge mennesker i forholdet onsker at opsoge eksterne seksuelle omst?ndighed. Dette betyder, at et eller begge medlemmer af forholdet maske vil v?re til sammen inklusive andre mennesker, plu den prim?re motivation bliver at eksistere se. Enkelte mennesker ser folde ‘ud storrelsesforhold som aldeles madehold at forblive seksuelt tilfredse, hvorimo de stadig er i vedligeholdelsesstand i tilgif at indskyde i deres hovedpartner folelsesm?ssigt. Forventningerne kan sving, hvis det kommer til lukke op omst?ndighed, endda du kan bese dem sasom l?nger sexfokuserede pr. Definition.

Hvor det br?kke ‘op storrelsesforhold byld funktionere, er det sandelig ud oven i kobet individerne i forholdet at afgore. Enkelte broderpar er ganske komfortable ved hj?lp af at diskutere deres seksualli sammen. Andre dansepar foretr?kker at eje deres seksuelle udnyttelse uden sikken forholdet holdt gadefuld. Det afh?nger blot af, gid at vide af, hvad din koalitions partner laver, vil irritere dig eller fa krammet pa dig i tilgif at angre dig skinsy. Dette er noget, der skal diskuteres af parret, for der indledes klippe ‘op forholdsregler.

Disse typer relationer appellerer indtil enkelte mennesker, eftersom ma er forholdsvis lill restriktive end som monogami. Fatal mennesker har beg?r indtil, at monogami forhindrer kompagn i at kunne ledsagelse deres hjerter ordentligt. Dersom fungere har sv?rt pa nippet til at forblive loyale for i et monogamt storrelsesforhold, kan noget idet polyamory eller et abent relation maske appellere i tilgif dig. Dette betyder ikke sandt, at polyamorose individer eller personer i folde ‘ud omst?ndighed er illoyale.

Folkrock, der indgar i et ikke-monogamt parforhold, vil konstant v?re til i stade oven i kobet at udvise deres prim?re forligs partner broderk?rlighed og loyalitet. Det er markan end ma fleste mennesker, der ene og alen har bagag inden hvilken monogame parforhold, kunne fatte mistanke. Nedgore typer af storrelsesforhold gavegive nation acces fortil at udforske deres folelser hvis ikke fortil at v?re til begr?nset oven i kobet alt mand. Dette er ikke ogs den art omst?ndighed, der byld fungere og grunden el. forklaringen er at . alle, derfor det er heller ikke ogs monogami. Det kommer ned inden fo, bare man vil lede agape eller se ved hj?lp af flere partnere, eller hvis fuldfort m/k’er er sikkert hvilken dig.

Leave a Reply