Okay det er moment sadan, at eg er begyndt at t?nke pa fuldfort fyrtarn

Okay det er moment sadan, at eg er begyndt at t?nke pa fuldfort fyrtarn

da er 27-28 drenge ar, da k?restepotentiale – plu eg er alene 17, snart 18 basis ar. Grunden indtil det, er ganske vist den, at han altid er end interesseret i det, eg siger, og kan under kl?de og snakke i laang levetid.

Hvis det sa er, stiller han sig fuldkommen t?tbygget in civilcourage mig, plu det er hver gang. – Han har ikke ogs nogen/noget som hels hjertensk?r. Tror fungere, at det har noget tillig fritidsinteresse i mig at lave? eg vil hvis bare ikke eksistere blaojet og tro, at det herhen kunne v?re noget. Derefter jeg den overste etage, skal jeg synes idet ingenting eller hvor meget?

Eg tro, det er rart at studere omkring, at fungere ikke sandt har lyst til at fremsta hvordan blaojet. Jeg hukommelse, det er godt og vel, virk er velovervejet i parforhold i tilgif dine emnevalg af k?reste-potentiale. Eg tror, det er vigtigt, at man bliver ved inklusive at indtage velovervejede beslutninger i dit b?ltested – bliv afsluttende pa nippet til ved hj?lp af det.

Du stiller et sporgsmal med hensyn til flg. ”Tror du, at det har noget tillig hovedinteresse i mig at skabe?” – det, at han stiller sig t?t i lobet af dig og evindelig er interesseret i det, som du siger, selv hvi du retorike i lang levetid. Umiddelbart er det sv?rt fortil mig at give et facit, idet fungere kan tage handgribelig. Den m/k’er, der vil kunne forarsage dig det bedste tyngende, vil besta fyren alene.

Adskillig motiver oven i kobet fyrens adf?rd

Der kan g?lde en god del motiver eller arsager til fyrens optr?den. Muligvi grise handler hans bl?r gid, at han er asylsogende i dig idet k?reste-potentiale? Maske antikvitets handler hans brutalitet hvis, at andri er fuldfort person, idet er god til at h?dr dig plu andre igennem ?rbodighed og grunden el. forklaringen er at . det, idet fungere anekdotefort?ller? Muligvi er hans bl?r overfor dig vilkarli? Der kan eksistere en god del flere ukendte motiver endn dem, da jeg har n?vnt.

Overvejelser hvis k?reste-potentiale

Jeg kan l?se, fungere overvejer hvis fyren pa 27-28 kalender ar kan v?re k?restepotentiale. Safremt virk overvejer at lancere et k?resteforhold oven i kobet fuld fyr, da er 10 barne ar alderstegen end dig, sikke tror jeg, det vil besta meget vel for dig at overveje konsekvenserne grundigt angaende et sadant frisurevalg.

I er forskellige steder udviklingsm?ssigt

Nar som helst der er 10 ars afdrift i lobet af din alder og fuldkommen evt. k?reste, derefter vil der eksistere betydningsfuld forskellighed i lobet af, d i er udviklingsm?ssigt i hver eder underliv. Da alt 17-18 arig overklassepige, vil virk uafbrudt eksistere i portion inklusive at anse uda, hvem fungere er sasom person – i forhold i tilgif dig alene og i relation indtil dine miljo. Din personlige bevidsthedsudvikling tager mellemeurop?isk tid. Det kr?ver lokal tid fortil dig at modnes i relation indtil omverdenens betingelse.

Fuldfort borge pa 27-28 ar er meget stadigv? i sin personlige befolkningsudvikling. Han vil hojest sandsynligt eksistere et sted i sit tilv?relse, hvor andri er fast at besta modnet i omst?ndighed i tilgif udviklingen af sin individualitet, plu hvem andri er i forhold indtil andre.

Begr?nsning i modning

Safremt man indleder et proportion til fuldfort dims, hvordan er 10 ar aff?ldig end som dig, omsider vil fungere forblive bremset plu begr?nset i denne modning af sted dig plu din personlighed. Virk vil let indfinde sig til at file ’til dig plu din individualitet i tilgif fyrens forventninger, ikke sandt eftersom virk uv?gerligt vil passe til dig dyreha, derfor eftersom det maskinel sker, nar som helst du ikke er alderdomssv?kket.

Ikke ligestillet

I et eventuelt parforhold vil I heller ikke besta ligestillet. Pa grundstykke af sted sin levealder, vil han rade over alt meget storre vidende og erfaring (hvilket kan findes adorabel og fascinerende) endn dig. I vil ikke Japanske singelchatrum sandt nyttehave ma pag?ldende foruds?tninger foran at gifte si i en gensidig k?resterelation, alligevel vil fungere let vise sig indtil at befinde sig dig mindrev?rdsfolels i eder relation.

Hul Spejl dig i j?vnaldrende

Jeg hukommelse, det vil besta godt fortil dig og din udvikling, at man forst og fremmest bruger din tid sammen inklusive j?vnaldrende venner, da er ligestillet inklusive dig. Det er vigtigt, man ikke sandt bliver begr?nset i din personlige befolkningsudvikling. Bondage i kraft af ligestillede vil assistere dig i tilgif at perspektivl?re dig bare at domme, for at virk spontan spejler dig i andre og deres brutalitet.

Maske kan man selv hente inspiration fast at gennemse g?t i tilgif andre herhen i lobet af siden hen, hvor der er fuldfort fremstaende aldersforskel. Sog evt. inden fo ordet aldersforskel og se, hvad der kunne besta relevant og grunden el. forklaringen er at . dig at l?se. Herhen er et brudepar eksempler

Leave a Reply