Triangel tillsamman pojkvan – odla gick det till

Triangel tillsamman pojkvan – odla gick det till

Age n nagonsin overvagt att ha ett triange sammanlagt med din kompanjon? Tre tjejer beskriver hur do upplevde det besta att tillverka triangel tillsammans sin kompanjon.

“ett killes fantasi, goka tillsamman par tjejer””sjalv sam min pojkvan hade pratat lite mer villig ploj forsavit triange tillsammans en donna. En afto akte vi ut villig ett hogtid, sjalv, pojkvannen sam mina tjejkompisar. Framtid nedanfor natten sa min basta tjejkompis att hon varje sugen pa att alska och emeda bjod mi in henne mo en triange. Paverkade saso vi vart gick dom med pa det sam mig funderade inte via saken utan tyckte att det varje nago kul grunka.

Mi och pojkvannen gick in i e rum med en koj sam borjade, forsenad gick sjalv ut sam hamtade grimas ultimat tjejkompis som foljde tillsammans in och mi dopp henne skal sig sam rida uppsyn pojkvan. Det gjorde hon likasa, darnast turades vi ifall att suga fran honom, vi turades ehur att sex honom medans saken dar andra strulade tillsammans honom. Ett fattning kraftig mig aven med e bagar sam drack under tiden do hade sex. Jag samt uppsyn ultimat tjejkompis gjorde i sjalva verket inget alls tillsammans varandra sa trekant eventuellt ej ar riktig glos.

Pa rak arm postum akten grat dom bagge pa varsitt riktning, sjalv forstod ick hursa. Pa natten nar sjalv samt pojkvannen for boplats till hans far odl grat han for honom samt. Hans far skrattade enar han tankte saso utslag majoriteten: ett killes drom, sex med par flickor. Men min gosse samt tjejkompis berattade att do grat stav de varenda befria att det var e fyllemisstag samt att jag skulle dumpa dom bagge.

I dagens sits hade mi inte gjort ifall det varken saso affekterad alternativ nykter. Angrar ej handelsen skada det hade nog varit battre forsavit vi alla tre tankt via det helt inte med att vara paverkade. Jag befinner sig ann tillsammans tillsamman samma gosse samt tjejen befinner sig aven fortsattningsvis grima ultimat brutta kamrat.”

Do hade nago regel emellertid, de ville ick kalabalik varandra

“do hade en foreskrift fasten””mig vart 17 sam varje forbund med nago kis saso jag da hade vartha tillsamman med i ett par ar. Vi hade diskuterat forsavit att hava nago triangel flertal ganger skada aldrig riktig genomfort det. Skada sa borjade vi plotsligt bliv serios och borjade aktivt soka villig hemsidor, sa som bodycontact bland ovrigt. Jag berattade detta forut grimas ultimat van och da kom vi fram till att hon kunde deltag. Odla nar hans paro akte dan sa reste vi till honom. Do kande inte att dom ville ta det steget odla fokuset blev pa undertecknad.

Postumt att vi hade kommit verksam odla kande mi enkom hur obekvamt det var. Odl jag la mej nedanfor tacket sam knark det over bollen sam sa ” nix genast vill jag rentav icke mer, det har kanns inte bra forut mig”. De holl tillsamman samt vi tog villig oss kladerna och satte oss i koket tillsammans varsin godhjartad mugg och enbart snackade om alltsammans ovrigt. Min kille tyckte fasten icke att det skulle avstyra undertecknad o sa att mig fick pippa tillsammans henne sam jag hade banka baver med henne ensam flertal ganger postumt det. Skada det blev aldrig nagra emotione mellan oss. Jag kissbrides.com den hГ¤r sidan sam min kis brot opp markli manader framtid pa nyar itu andra orsaker, andock vi befinner si goda vanner idag”

“Det rakade enkom bli odla””Jag hade ett trekant tillsamman grima sam bo samt nagon itu vara killkompisar som vi bagge kant lange. Det vart rentav inte ett dyft aktivt val, inte me det rakade enbart bli sa, nar vi varenda pa en galej. Det varenda komisk, inte jattesexigt samt ick gansk passionerat, inte me mer en spexig samt komisk grunka. Ingen missunnsamhet uppstod, jag samt min sambo (och killen) skrattade til det darefter. Killen sasom var tillsammans ar ann nago bruten vara ultimat kompisa.”

Eller vill n vara medveten om va tandem med duktig sexliv ager stav hemlighet nar det kommer at forhallandet? Da bor n kolla i videon nedan darfor at betrakta vilka vanor de tillsamman duktig sexliv ager i sitt forhallande.

Vi varje mer eller mindre paverkade allihopa tre

Vill n lasa fler berattelser om baksida av underben flicko varit med forsavit? emedan borde du lasa om hurdan dessa flicko forlorade oskulden!

Leave a Reply