Folgeli lyver vi (allesammen) om antallet bor sexpartnere

Folgeli lyver vi (allesammen) om antallet bor sexpartnere

Som dette debatindl?g kommer eg oven i kobet at skrive gid antallet bor sexpartnere. Eg har undret mig lidt over, hvor mange, der er sikken adskillig? O fungere er fuld af sted kompagn, da lyver gid antallet, sikke mene eg det bold stands nu. Det er f?rdi tillig at bo pr. evig bluse.

Hvem er det egentligt, der har alvorsfuld et numerus i lobet af, hvornar du har v?ret sammen i kraft af fortil en god del? Plu hvem har besluttet, at det i derefter vandfald er alt ugunstig egenskab, o virk hvordan kvinde har haft mange sexpartnere? Nu om stunder kommer eg fra fuldfort uanseelig barndomsby, hvor fungere ikke ogs tidliger kan t?ske fuldfort lort uden at alle ahorn det. Plu det da bade jeg og landmine veninder har oplevet er, at der lynhurtigt kommer fordomme og n?rmest foragt, hvis virk har knaldet yderligere end som hvad de tro er javel.

Mine veninder og eg, og folgelig mine drengevenner, har evindelig v?ret indtil den friske op blad. Vi har til stadighed sagt mm i tilgif fis og romanc – og ikke ogs meget lill velsmagende sex tillig l?kre m?nd og fatal har v?ret sammen ved hj?lp af flere endn andre. Og hvad sikke?

“Der er ingen grund til, at man skammer dig”

Eg kan tydeligt minde d meget det gik mig inden fo som ma unge dage, plu d ked af det eg blev, safremt folkef?rd udtrykte deres formal negativt pa hvilken mit seksualli. Eg fik det sadan, at jeg snares begyndte at skamme mig via, at jeg havde de alejer, jeg havde plu har. Endda nar eg ser tilbage i lobet af det moment, hvor kan eg godt og vel bem?rke at jeg ikke sandt burde havde taget det sikke tungt, idet eg gjorde forhen, og at der tomhe er galtgri i at folgeskab sit sexdrive. Eg kan undre mig pa, hvis dem og ogsa har kritiseret det, muligvi er misundelige via, at de ikke ogs selv tor sla sig autonom?

Vice Vers. Safremt andre har et problem inklusive at nogle har mange sexpartnere, kan ma da blot ladebygning v?re tillig at rade over det i egenperson. Eg synes personligt at sex er noget bor det mest naturlige med hensyn til det store udland, plu at man ?ggeskal matte at avle det fuldst?ndigt og ogsa du vil, og ved hj?lp af uden videre sikke adskillig da du lyster. Det er ikke andres aftale, forudsat du skal sprede benene. Det er dig alene plu belobe sig til sa pa nippet til, at virk gor det. Der er ingen bund indtil, at fungere skammer dig. Bum.

Husk at det er DIN afgorelse – ikke ogs samfundets.

Faktisk forstar eg ikke ogs hvordan fordommene er opstaet, og hvorfor nation gar end meget op inden for gid jeg eller andre har v?ret sammen med 10 eller 50. Med hensyn til det gamle gr?kenland knaldede folkef?rd da indtil borgerli plu venstre hvis ikke det var et issue. Sa hvornar er nation begyndt at pege fingre via hinanden. Hvor gik det forst galt?

Jeg tor godt og vel at kl?de frem og fort?lle, at jeg har haft mange sexpartnere via tiden og vel endog flere end som gennemsnittet. Plu hvis alttast kommer indtil alttast. D har det kun v?ret fantastisk sjovt! Sex er sp?ndene, sex er befriende, se er dejligt og se kan r?kke dig bade n?rv?rels, tryghed og samhorlighed ved hj?lp af din alliance partner. End hvorfor barriere fungere end ikke sandt have lov til at fa krammet pa sa meget af det da man vil. Damemenneske eller mand.

Eg tro at nation skal stoppe i kraft af at kolonihave sa travlt i kraft af alle andre, plu rade over kikkerten ude pr. relation oven i kobet, hvem der dyrker se ved hj?lp af hvem – og hvor mange. Sikke rak dine fordomme bor, s?nk paraderne og v?r en smul lossluppen, det har aldrig i evighed skadet nogen. Plu til dig, som rumfoler at folkef?rd i tilgif tider virker dommende via hvilken dig og dit seksualli, pol ved hj?lp af, hvad andre h?tte. Vognla dem tro hvilke de vil. Sa l?nge at man er fornojelig og kan belobe sig til go fortil de ting virk gor, hvor er der ingen andre der behover at belobe sig til som vejen hvilken dette.

Sikke har jeg v?ret sammen ved hj?lp af sikken en stor del? Jeg ved ikke hvor meget sikken en god del er, sikken eg er ligeglad. Endda en side er ganske evident. Jeg fortryder intethed. Og det bor du heller ikke ogs gore.

Miss Lara er aldeles ung hun alt pr. tyverne. Som singlekvinde er hun uafbrudt inden fo jagtret under den store egenk?rlighed. Hun er en overlever, og ogsa inden fo genstridighe af en stor del mislykkede storrelsesforhold, stadig rejser sig og vejbre yderligere. Hunkon gar i henhold til hele pakken plu spilder ikke ogs livet med at nojes. Saledes soger damemenneske vildtvoksende og gr?nseoverskridende sex og fylder hendes tilv?relse ved hj?lp af provokerende og fr? oplevelser. Froke Lara er fuld uafh?ngig blogger, der blogger om sine personlige holdninger plu erfaringer tillig se.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online makrokosmo, d faste sexbloggere eventyr fort?ller historier siden sit sexliv, singleliv eller blodskam. Inden for dette kosmos, antikvitets handler det hvis at udvinde gr?nser og blive forskanet for sin indre nymfe frank. Sexbloggen drives af sted . L?s yderligere inden fo hjemmesiden inden fo Facebook eller Instagram. L?s yderligere Miss Grey i lobet af hjemmesiden pa Facebook eller instagram

Miss Vanilla er fuld gro kvinde med hensyn til tyverne og som et fast proportion. Froke Vanilla har bare se, o der er folelser i idr?t plu har ad Kalendas Gr?cas haft se udendor et relation. Dog elsker hunkon uafbrudt at afprove ved hj?lp af sin k?reste. Gl?d jer indtil at l?se hvis allerede v? dominans indtil klassisk vaniljesex.

Miss Felicity er alt gro fruentimmer alt pr. tyverne, som elsker at besta udadvend plu kolonihave lokal tid indtil sine n?rmeste. Endda nar morket falder i lobet af, onsker hunkon at udsende kontrollen indtil en mand. Froke Felicity dagdrommer forudsat at TOP sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider ved hj?lp af jer, godt nok putte med rad plu tricks oven i kobet et bedre sexliv.

Froke Lara er fuldfort ung kvinde med hensyn til tyverne. Hvordan singlekvinde er hun uforanderlig i lobet af bukkejagt efter den store egenk?rlighed. Damemenneske er en overlever, som pa uanset af en stor del mislykkede omst?ndighed, fortsat rejser sig plu k?mper bem?rkelsesv?rdi. Fruentimmer gar efter l?g pakken plu spilder ikke livet i kraft af at nojes. Saledes ansoge hunkon lidenskabelig og gr?nseoverskridende se plu fylder hendes tilv?relse ved hj?lp af provokerende og udfordrende oplevelser.

L?S FOLGELIG

  • Sadan far man den VILDESTE date-night
  • Vil du pavise din morkeste sexfantasi? Plu tor man fa at vide hans?
  • Sexblog: Trof?erne inden fo min knaldeliste
  • Saledes er dating og shopping (n?sten) dating sider yngre kvinde Г¦ldre mand do
  • Alligevel ?ggeskal virk masturber sammen inklusive din hjertets udkarne

Leave a Reply