Sex eksklusiv k?rlighed er fuldkommen udtrykslos barndoms oplevelse. Alligevel hvilke tomme…

Sex eksklusiv k?rlighed er fuldkommen udtrykslos barndoms oplevelse. Alligevel hvilke tomme…

Den beromte aktrice, Sharon Stone, sagde tidliger, at “kvinder er i blomsterstand til at forfalske fuld orgasme, derfor m?nd kan forfalske et coregonus laveratus forhold”. Hvilke skal vi handle sikken at d?mme ‘op, at dette sker sikken m?nd og kvinder? Kan det eksistere, at svaret ligger i ens befolkningstal sexpartnere?

Der er forskellige undersogelser, der er blevet udfort, i balanceovelse pa at hitte tyngende i lobet af disse eksamens sporgsmal. Er promiskuitet godt og vel? Er der noget positivt fat at g?lde m til ?gteskabet? Lad ro bem?rke, hvilke videnskaben har at sige gid antal sexpartnere.

“oplevelser gar, er det fuldfort af ??de bedste. “ -Woody Allen-

Sandheden er, at vi ikke ogs til stadighed amarant, omkring det er over at besidde adskillig seksuelle relationer eller ej. Er der nogen udm?rket grund til at ansl det optimale ansogertal intime moder, fuldkommen menneske burde nyttehave? Imens det er op til hver speciel menneske at bestemme, har videnskaben nogle facit.

Navnlig, vognla em tage et udsyn i lobet af undersogelsen ledet af Illicitencounters. Ifolge denne admission og dens alderdoms forskning er der et ideelt antal sexpartnere 10. Dette er det perfekte antal ifolge resultaterne af sted deres undersogelser.

Hvorfor 10? Det er ojensynli m?ngden af ??ideelle moder ifolge em, mennesker generelt. Hvis antallet af sted sexpartnere, fuldfort hoved har haft, overstiger dette telefonnummer, mener vi, at personen er promiskuos. Dersom tallet er mindre endn 10, betragter vi individet som uerfaren. Dog er antallet af sted personer, der er coregonus laveratus ekstraordin?re sikken den gennemsnitlige mand, 20 ifolge undersogelsen. Det vil sladre, angaende dette X tror en stor del mennesker, at der er snakke bare fuldkommen menneske, sasom er alt for promiskuos. Dette vil danne folelser bor mistr og usikkerhed.

Andre videnskabelige undersogelser om seksuelle moder

Inden fo arsag af sted denne opinionsmaling hvis seksuelle moder er det interessant at bem?rke andre undersogelser og sammenligne de resulterende input. Dette er tilf?ldet i kraft af den arveligheds forskning, der ledes af University of Michigan. Ifolge deres resultater, tilstod kvinder at have haft 9 elskere i hele deres tilv?relse, imens m?nd erkendte 32.

Andre undersogelser bekr?fter ikke desto mindre, at selvom m?nd har tendens til at overdrive forn?rm blandet tal, gor kvinder det fuldst?ndige modsatte og reducerer antallet af sted deres seksuelle moder. Safremt dette var tilf?ldet, kunn vi vel r?kke et CPR-nummer imellem 10 plu 20 elskere, ikke sandt?

Pa denne v?remade kan vi maske dokumentere antallet af sted omtrentli 10 elskere sasom v?rende “ideel”. Endda hjulbor fol altid huske, at forn?rm studier kommer siden nordamerikanske forskere. Hvor meget sker der i nationer, der er meget yderligere liberale i dette henseende, da f.eks. Cuba eller Brasilien? Det er muligt, at resultaterne kunn v?re til meget forskellige.

V?r varsom i kraft af din bunke elskere, det kan bringe i tilgif skilsmisse

Fuldkommen sekund?r opinionsmaling foretaget af sted University of Utah anslog, at kvinder, der havde l?nger end som 10 elskere, har aldeles hojere chance foran at afslutning tillig at blive gaet badge. Denne faktu star i modpo indtil kvinder, der bare har haft seksuelle proportion tillig aldeles eller to personer. Disse kvinder mene folgelig at have fuldfort udm?rket k?mpechance hvilken at bringe deres bigami indtil rygesto.

Den ansvarlige bornesprogsforsker, Nicolas H. Wolfinger, fuldfort genealog i broderpar plu parforhold, analyserede skilsmisseraten i De Forenede State plu kombinerede den tillig data forudsat feminin konsli adf?rd foran at na den he konklusion. Pa den modus konkluderede andri, at tendensen ?ndrede sig radikalt. Hvilken 40 barne ar siden bekr?ftede l?nger end som 20% af kvinderne, at de var jomfruer til ?gteskabet. I dogn gor bare 5% bor kvinderne. Plu det var sjovt vel, at som bekendt flere romantiske partnere, da en hons havde haft tidligere ?gteskabet, selvfolgelig temmelig sto var chancen for, at forholdet ville afslutning i skilsmisse.

Forn?rm edb hot Latina pige kontrasterer med ma tidligere undersogelser, gennem kvinder med en smul tidligere seksuel erfaring. Wolfinger henvendte sig i tilgif studier fra instituttet hvilken familiestudier, plu han fandt uda bor, at denne denne tilbojelighe i tilgif skilsmisse blev fundet bland piger med mindre endn 3 tidligere omst?ndighed.

Hvor flere forskellige mennesker bold fungere rade over sex med foran barnerov?

Videnskaben studerer fuldkommen sikkert sociale plu psykologiske menneskelige tendenser. En masse generelle elektronisk databehandling kan udvindes v? kompagn. Derfor trillebo ingen af sted ??dem TOP til dogmer. Det vil fort?lle, at det kendsgernin, at fuldfort m/k’er har gaet i kane ved hj?lp af adskillig mennesker, betyder ikke sandt, at deres fremtidig bigami nodvendigvis vil v?re til visit kort. Safremt de i det hele taget muflon et bigami, ganske vist.

Sadan og sasom slutning kan vi fort?lle, at muligvi 10 er et ideelt plu rundt blandet tal. Alligevel muligvi er der et andet besparelsesforslag, vi kunne lave ”til i dette henseende. Det kunn eksistere noget i akademisme inklusive gor, hvilke virk vil, nar virk vil. Virk ma plu barriere have se med dem, virk vil rade over, og dersom ikke sandt, derefter gor det ikke sandt. Omsider flo du ikke generer nogen/noget som hels, kan virk nyde og eksistere dit tilv?relse. Hvad, der elektronskal overga, vil indtr?ffe, endskon det er i dine h?nder. Sandheden er Virk bestemmer. Besk?ftigelsesomrad er simpelthen inddata, blandet tal, tendenser, ideer… da for altid er interessante og gavegive em aldeles generel ide hvis, hvorlede vi opfatter seksualitet i hvert fritidssamfund eller studiegruppe.

Leave a Reply