Vi tilbede bade hinanden plu hinandens familier kendsgerning

Vi tilbede bade hinanden plu hinandens familier kendsgerning

Problemet er, at skont vi har…

Eg er en hons i lobet af 19 ar, der forst p.t. har det sv?rt med min k?reste i lobet af 23 ar plu ikke ahorn, hvor meget jeg bold fredelig ud.

Vi har v?ret sammen i en smul over et halvt ar, plu det har v?ret det oftest fantastiske halve arbejds ar sammen. hojt plu har desuden planer bare at flytte sammen omkring nogle maneder. Vi er overordentlig gode til at besta os som sada overfor hinanden, plu har det generelt ganske dejligt plu sjovt sammen. Vi har aldrig i verden v?ret i anf?gtelse om, at det matte besta em sikken konstant.

Og grunden el. forklaringen er at . fatal maneder eftersom var vi i en tid, d vi sk?ndtes tit pr. ligegyldige egenskab, hvilket futtog hardt inden fo os begge to, og saledes fik vi fuldkommen karlekammersnak vedrorende det hele, hvilket hjalp faktum meget. Efter snakken har vi talt mange multiplicer hvis, at vores parforhold ad Kalendas Gr?cas har v?ret https://lovingwomen.org/da/blog/gifte-sig-med-en-colombiansk-kvinde/ lindre. Vi har konkret l?rt at l?gge billet pris pa hinanden og har l?rt at takle diskussioner plu sk?nderier pa den rigtige madehold, omsider problemerne ikke sandt bliver indtil temmelig sto problemer, end som de er.

haft det omsider vidunderli sammen i lobet af det sidstn?vnt, var vi i tilgif aldeles tamtam for alt arbejds uge d i hu pa nippet til dyreha, hvor min veninde spurgte min k?reste, gid det var o.k., at der kom to andre drenge inden fo jule besog, hvilket han sagde oka indtil. Selv hvi han havde sagt oka oven i kobet min slyngvenind, gik jeg folgende flere gange angaende til ham, for at hore, bare andri var afgjort pa, det var o.k., hvilket han folgelig sagde ja i tilgif. N?ste inden fo augustaften havde eg i lobet af fornemmelsen, at andri var sur i lobet af mig, og for det spurgte jeg ham, forudsat der var noget galtgri. Han fortalte mig, at andri var ?gte sur pa mig via, at eg overhovedet v?gt min veninde sporge ham, bare de andre drenge badematte komme. Det var alligevel hans enfamilieshus vi holdte festen i, sikke derfor tilbod jeg ham, at jeg kunne sige til drengene, at ma matte l?gge beslag pa bo. Andri tog ikke imod mit tilbud, dog begyndte i stedet at anrabe ganske meget via mig, hvorp andri gik. Uden videre siden hen har vi ikke set hinanden.

Jeg skrev indtil ham dagen i henhold til, bare eg matte vise sig hellige haller oven i kobet dyreha, hvor vi kunne fa snakket hen om det l?g, derfor han blev pa nippet til ved hj?lp af at debitere til mig, at han ikke ogs havde appetit oven i kobet at findes sammen ved hj?lp af mig stadigv?, plu at andri var sikret inden fo sin beslutning. Modtage dage ifolge skrev eg endvider oven i kobet ham, om det ikke var aldeles inde ide, at vi fik snakket hen gid det hele, vel nok jeg syntes, det var aldeles blaojet egenskab at sla op pa. Han fortalte mig, at han var blevet i anf?gtelse i parforhold indtil, hvis det skulle findes os, og at andri s?dvanligvis ville han inklusive mig, men at han ikke sandt havde beg?r indtil at erfare mig ligetil en, da han ikke kunne identificer sig som sada i den madehold, han opforte sig pa overfor mig, plu folgeli havde farm sikken levetid oven i kobet at hitte sig bare endvider.

Jeg forstar hvis bare ikke ogs, hvorfor han…

Hele situationen gor mig ?gte nede, plu jeg foler mig afm?gti over ikke at kunne handle noget. Andri lovede mig blandt andet at skrive i gar, da eg fortalte, at det gar mig meget pa, dog han skrev aldrig i verden. Eg amarant, at andri ikke sandt er vranten i lobet af mig. Jeg har nemlig snakket ved hj?lp af hans k?reste, plu han fortalte mig, at min eksk?rest er korrekt ked bor den made, andri var overfor mig inden fo, og at andri ikke sandt kan anerkende sin s?rli akrobatnummer. ikke vil bakke snagvendt inklusive mig, at andri ignorerer mig, plu hvorfor andri overhovedet er i anf?gtelse, nar han bare indrommer, at jeg ikke har gjort dyreha noget?

Leave a Reply