“10 orsaker mot att Happn ar battre an andra datingappar”

“10 orsaker mot att Happn ar battre an andra datingappar”

Dejtingapparna aga dom senaste aren fightats forsavit dejtingsugna singlar, samt aven forsavit konkurrenterna fick nagra ars forsprang besitta Happn gallande senaste tiden gatt fran tydlighe at klarhet.

1) Det finns ingen ”Like”-grans Rubriken talar sitt uppenbar knaste. Happn erbjuder till olikhet fran andra liknande datingappar e obegransat forrad tillsamman likes som ni kan utbilda runt dig.

Charms ar givetvis en alldeles valfri avgift, skada det kan egentlig existera varthan det

2) Happn visar folk i din direkta omgivning p exempelvis Tinder visas n ett utbud fran singlar i ett sarskild radie, standardinstallningen tendera besta p krin 50 km. Det ar ej supernara, samt faller du for nagon fem mil da ar det nagon definitiv obekvamlighet. Behallar endast att acklimatisera tillsamman nagon individ sasom bor en cirka 45 minuter lang bilresa da? Forestall dej enar att ni endas passa tillsammans medborgare i din direkta narhet. Strosar du pa Soder i Stockholm finns ingen chansning att matchas med nagon i Sodertalje, till foredome (ingen observera skall omkomma over Sodertalje). Happn ordnar det sa fiffigt att ni endas matchar med manniskor i din omedelbara narhet.

3) n mast inte fanga jobbiga faststalland pa Happn visas alla personer n ledning dig i narheten fran i ett slags kronologiskt ordnat rutnat. Ni mast darfor icke plocka e omedelbart beslut ifall nago indivi pro att beharska spana om det finns nagon battre lange fram.

4) er gar till ersattningsord stallen Fordelarna tillsamman saken da geografiska narheten ar inte bara bekvamlighet i gestaltning fran frakt; passa n tillsamman nagon i narheten bruten dar du bor, lever sam verkar ar chanserna stora att du aga skaplig likadana intressen och gillar lika kafeer och barer. Supersmidigt!

5) Dina likes forsvinner icke Happn ager ordnat det sa att allas profiler ligger over i det forr namnda rutnatet, ocksa efter att du likeat nagon. Du kan alltid aterbesoka personens imag sam noppa ett extra glutt pa bilderna.

6) Du kan beskada vilken musik de lyssnar kungen Det finns formodligen ick overdrivet manga pro pa dodsmetal-fans sasom blivit forbund tillsamman konsertpianister, aven om karl icke nodvandigtvis behover tillverka absolut likadan musiksmak forut att dejta. Happn tillater Spotify-anvandare att associera samman sina konton plotsli Happn-profil, vilket gor att karl forutom att blanga pa bilder sam lasa nago fotografi biografisk text tillika kan kika vilken ganska bruten musik personen lyssnar pa. En utmarkt procedur att undkomma den dar jobbiga insikten: ”Jaha, du lyssnar pa Marcus & Martinus…?”

7) Du farsa stadse nago andra mojlighet alltsamman pro mycket hander det att n star modfalld i tricken, sitter pa bussen, gar forbi nagon gallande city eller obehagligt stirrar gallande nagon konungen nago uteservering forut att ni finner personen sexig. D antagligen pappa ogonkontakt nagon bild ogonblick, skada endast nago indivi tillsammans gudomligt sjalvfortroende skulle faktiskt ga fram och begynna samspraka i do situationerna. Chansen att uppfattas som galen, atminstone arme i Sverige, ar overhangande blaffig. Happn skanke dej ett andra tillfalle att infora kontakten du ick adekvat vagade dana face to face.

8) ni rankas inte postumt yttre Happn har lost det sa att rankningsystemet ar geobaserat, istallet akt postumt hur flertal som aktivt intresserat sig forut dej. Det ar frascht objektivt en mindre ytligt rankingsystem, saso snarare a yttre baseras gallande intressen sam geografisk placering.

Andock det underlattar naturligtvis om man at egen del lyssnar pa samma ganska fran musik

9) Happn ar mer oskyldigt Happn besitta nagon mer oskyldig aura, dar tanken ar att medborgare skal veta fanga beroring tillsamman nagon de sett samt fattat tyck fo p stan.

10) Det ar fria Happn ar fullkomligt fria att anvanda. Den slut gangen ni faktiskt ens aga mojligheten att erlagga for nagot inuti appen ar ifall ni vill kopa en forpacknin med charms. Det innebar att nar ni klickar gallande ”charm” gallande nagon person fader de nago omgaende notifikation ifall att https://kissbrides.com/sv/koreanska-brudar/ n ar huga.

Leave a Reply