De befinner sig Bumble Boost samt Bumble Premium

De befinner sig Bumble Boost samt Bumble Premium

  • Det befinner sig blott kvinn saso tar initiativ mot samtal.
  • I appen kan ni indikera ett ganska foto biografi villig maximal 300 glosa, medraknad ditt kort.
  • Det utfor det mojligt forut dej att stalla in dina sokkriterier villig webbplatsen innan n borjar efterstrava.
  • Med video- eller telefonikonen kan ni halla video- respektive rostchatt nar ni inneha upprattat nagon anslutning.
  • Overifierade konton kan filtreras bort tillsamman bistand fran en praktiskt Bumble-filter.
  • undantagen dejting ar Bumble BFF till darfor att mota kompisar sam Bumble Bizz darfor att traffa affarspartners.

Forbattrin dejtingsidor

  • ? 18+
  • ? Aktuell i Sverige
  • ? Prisvard pro vuxna

Kostnadsfri konto sam betalda funktioner

Darfor att det befinner si kvinnan sasom inleder samtalet befinner sig det flyktig att ledsaga samtalet da a webbplatsen och anvanda saken dar fria. Det finns ocksa tvenne betalfunktioner.

Bumble befinner si bast lampat forut mannisko som vill ha seriosa dejting. De majoriteten kvinns gallande webbplatsen befinner sig genuint intresserade av att pricka manniskor forut langsiktiga relationer.

Endast kvinnor kan borja samtalet

Bumble befinner sig unikt darfor det bara befinner si kvinns som kan begynna konversationen. Spanningen i vantan kungen att hon skall posta e meddelande tillat adrenalinet att avancera hos mannen, vilket astadkommer saken da eventuella matchningen mot nagon dynamisk upplevelse saso ingen annan.

Damen har 24 timmar kungen sig att begynna nago samta efter att bagg parter har svept modera. Det ha kan dock vara f frustrerande forsavit du befinner si ett karl saso befinner si forfaren vid att dumpa saken dar etta repliken. Betrycka dig fasten inte, manga moten resulterar i en samtal.

Appen befinner si mer eller mindre enkel att navigera. N kan lokalisera krin inte med storre bryderi. Dartill befinner sig saken dar tekniskt sett duktig sam mojliggor somlos video- och ljudinteraktion. Dessutom befinner sig det en mobilapp saso ni kan anlanda til tillsamman din smartphone varenda n annu befinner de. Saken dar utfor det genomforbar for de att:

Personlighetstest

Bumble age icke jambordig flera personlighetstester saso sin foregangare, Tinder. Ni kan dock handla en Myers-Briggs-test darfor att fastsla baksida av underben saso stode dig att borja ett pratstund. N kommer aven att fa vara medveten om vilken personlighetstyp din rimlig kompanjon age, ehuru det ej evig ar fallet. Manniskor som befinner si ute postumt flortar bord forska delagare kungen annat hall. Om du diggar vulgart sprak sam att beskada nakenhet ar det inte ett webbplats for de.

Kostnad for Bumble

Det finns marklig attraktiva erbjudanden villig Bumble. Du kan fa resurs mot frekventa kampanjkoder som ger dej op mo 30 % rabatt. Det skulle assistera forsavit ni alltid letade postumt dessa erbjudanden. Saken dar betalda versionen itu webbplatsen ger dej ytterligare alternativ annu saken dar kostnadsfria. Dessa kostnader befinner si typ overkomliga i medel jamfort med andra dejtingsidor. Dessutom ar det sak att du kan bruka webbplatsen fria nago bonus plus sasom du sallan hittar nagon annanstans.

Vanliga klaga kungen Bumble

Webbplatsen borjade som en invandnin til diskriminerande metoder till kvinn pa dejtingappar. Grundaren Whitney Wolf Herd stamde Tinder stav dylik diskriminering och vann 1 miljon dollar sam grundade Bumble sasom en riva app. Det har utmanade gallande stereotyper om att mannen befinner si do saso bestammer. Appen tittar mo bolivian brudar chatt att kvinnor behandlas med respekt. Den astadkommer det genomforbart stav kvinn att inleda dejtingkonversationer, vilket ger dom besiktning ovanfor dejtingprocessen.

Det vanligaste klagomalet forsavitt Bumble befinner si saken da vanmak sasom erhall nar tjejer ej inleder ett konversation. Man kanner sig alltemellanat hjalplosa, vilket inte befinner si nagot de befinner sig bruk vid. Bumble har dock darefter dess vunnit i folkguns tack vare det stora antalet kvinn saso inneha anslutit sig mot plattformen. Deras framsta avsikt mo att flanera tillsammans vart att greppa ansvar stav samtalet och beharska vem som fick prata med de dar. Aven fas detta sakerstaller det har att do enkom relaterar till mannisko sasom behandlar dom tillsamman aktning.

Leave a Reply