Kostnad sam Betalt Medlemskapsalternativ – hurdan kopiost kostar e medlemskap? Befinner sig W-match avgiftsfri?

Kostnad sam Betalt Medlemskapsalternativ – hurdan kopiost kostar e medlemskap? Befinner sig W-match avgiftsfri?

W-match befinner sig nagon dejting sajt darbort samtliga kan finna nagon delagare, inte me forsagdhet alternativ fordomar. Saken dar narvarand sajten ar offentlig sam valkomnar alla–heterosexuella, gay, lesbianer och andra medlemmar fran HBTQ + community. W-match befinner sig nagon dejting sajt pro de som befinner si intresserade av Personligheter. Icke-registrerade brukare kissbrides.com förstklassig webbplats att studera kan ick kika din profilinformation. Det ha befinner si for att beskydda okrankbarhe samt forsakra att bara manniskor n vill samspela tillsamman kan kika din upplysning. Eftersom hemsidan har en uppbokat anpassningsbar webb formgivning (sidan kommer andras darfor att justera enhetens skarmstorlek), kan ni anvanda tjansten gallande din telefon, tablett alternativ dator. Det finns aven appar stav bade iOS samt Android. Saken dar narvarand dejting sajten ar alldeles avgiftsfri. Brukare betalar ej pro inregistrering eller medlemskap.

Inskrivning – Hur registrerar du dig hos W-match?

Konsument kan registrera sig vi att anvanda sina Facebook alternativ Google konton, vilket astadkommer processen enklare (ett andel obligatoriska rut fylls i automatiskt).

Anvandare kan registrera sig genom att anvanda sitt Facebook konto, vilket astadkommer processen enklare (nagon fraktion obligatoriska falt fylls i automatiskt).

Okrankbarhe samt anonymitet

Online dejting faller over la under kategorierna “offentlig” och “privat”. Bred allman dejting, befinner sig samtliga nyttjare synliga, samt forut medlemmar som icke ar registrerade. Plotsligt emot, odl skyddar privata dejting sajter anonymitet och okrankbarhe genom att halla innehallet otillgangligt for anvandare som ej befinner sig registrerade.

Enar profiler inte befinner sig privata, har oanmalda anvandare chansen att betrakta din information. Odla, varje forsikti med det ni valjer att dela.

Prevention bruten falska profiler och fusk

Du behover icke validera ditt email konto darfor at uppfatta dej kungen Wmatch portalen. Email verifikation anvands som en grundverktyg forut prevention sam darfor at slingra bedragliga sam falska anvandarprofiler. Enar saken da narvarande sidan icke anvander det ha don, ar det genomforbart att det finns falska profiler villig sajten, odla var eftertanksam tillsamman vem ni interagerar.

Det finns intet fotogodkannande gallande Wmatch. Villig sa intelligent, befinner sig det genomforbar att ni hittar falska eller bedragliga profiler gallande sajten (kandiskopior, filmkaraktarer, reklaminnehall, etc.). Dom narvarand falska profilerna kan tvart kannas upprepa baserat kungen forsvinna foton. Skada, tank grundligt villig vem ni valjer att kommunicera tillsamman. For hand bifall stoder samt att salla olampli eller explicita ljusets partikelkarakta som konsument alltemellanat laddar upp gallande dating sajter, odla varje forsikti ifall det ha likasa.

Krav (TOS)

Den har dejtingsajten age sina kriterium tillgangliga (n kommer att hitta ett koppling till dem villig startsidan). Vi rekommenderar att ni laser dom fore du anmaler dig. Ehuru det kan befinna jatte- text, befinner si det angelaget att bekanta sig tillsammans den.

Kontaktinformation

Dejting sajten Wmatch drivs av VLMedia Inc., sasom ar registrerad i Turkey. Forsavitt ni vill kontakta detta foretag, kan ni bruka darnast kontaktinformation:

  • Foretagsnamn: VLMedia Inc.;
  • Foretagets Huvudkontor: Universiteler Mahallesi Ihsan Dogramac? Bulvar? Gumus Blok NO:29 B K1-1 ODTU TEKNOKENT;
  • Land: Turkey;
  • Forbindelse email: ;
  • Fax: +90(312)2101777;

Annullera Ditt Konto – hurdan raderar sjalv karna konto hos W-match?

Avanmalan bruten ditt konto hos Wmatch kan goras nar saso helst sam gratis. Detta gors online. Ifall ni icke hittar alternativet att avanmala ditt konto, kan du kontakta kundservice, saso kommer donera dig instruktioner ifall hurdan ni astadkomme det har. Medlemskap villig Wmatch befinner si fria. Sa, n behover ej fullgora betalningar––fylla i, eller forinta e betalningsinformation. Nar du valjer att stryka din framtoning, ager du tva val: 1) inaktivera ditt konto, eller 2) sudda det helt och hallet a databasen. Oavsett ifall ditt konto inaktiverats alternativ raderats helt samt hallet, odla kommer ej din imag att langre synas for andra nyttjare, samt ni kommer icke att ringa meddelanden. Skad, ifall du inaktiverar din image, samt sedan ateraktiverar den, odl kommer allihopa dina forr meddelanden sam kontakter synas. Mo motsats, om ni raderar din imag alldeles och hallet och darefter skapar saken da igen, da kommer ni icke kunna aterfa tidigare konversationer alternativ information. Utover att avbestalla ditt konto, age du samt valet att avregistrera dig a mejlinglistor eller andra notifieringar, sa att n ick kommer ringa markli nyheter fran Wmatch.

Leave a Reply