Pris och Betalt Medlemskapsalternativ – hurda avsevart kostar e medlemskap? Befinner si Dold Dejt avgiftsfri?

Pris och Betalt Medlemskapsalternativ – hurda avsevart kostar e medlemskap? Befinner si Dold Dejt avgiftsfri?

Forborgad Dejt ar en dejting sajt darborta alla kan finna nago delagare, utan forsagdhet alternativ fordomar. Saken dar narvarand sajten befinner si oppen samt valkomnar alla–heterosexuella, gay, lesbianer sam andra medlemmar itu HBTQ + community. Hemlig Dejt befinner si en dejting sajt for do sasom ar intresserade av Kon. Alla profilfoton som laddas opp godkanns manuellt. Det ha underlattar vid produktiv bruten falska konton sam reducerar falsk rorelse. Som e resultat, kommer n hitta, sakerstalla samt verifierade konton Arabisk teen het skГ¶nhet tjej sexig gallande dold Dejt. Denna tillagda sakerhetsfunktion forsakrar att manniskor som du interagerar med befinner si verkliga. Webbsidan har nagon flyktig allman form. Det betyder att du kommer veta begagna saken da kungen din smartphone alternativt pille just odl sasom du utfor villig din pc (sidan kommer att forandra omfattning saso matcha skarmen villig din enhet). Det finns inga appar just nu forut iOS eller Android. Tariff pro premium prenumeration a $.

Applikationer och Mobila Versioner

Hemsidan inneha ett responsiv web formgivning, vilket betyder att ni kommer att vet begagna saken dar pa din smartphone eller pille hygglig som du anvander den villig din pc (sidan kommer att forandra passform for enhetens skarm). Dessvarre, finns det inga appar forut Android eller iOS enheter.

Integritet och anonymitet

Dejting sajter befinner si i allmanhet delade i offentliga sam privata. For allman dejting, befinner si ett overblic fran samtliga brukare lattillganglig allman. Som motsats, erbjuder enskild dejting en hogre grad bruten okrankbarhe sam anonymitet, da din framtoning enbart befinner si lattillganglig pro registrerade dejting medlemmar (ingen annan kan kika din image).

Profilerna gallande saken dar narvarand webbsajten ar privata och befinner sig pa grund av endast atkomliga for registrerade dejting anvandare. Det betyder att ej e annan ann konsument kan betrakta din imag. Samtliga som ej befinner si registrerade kungen denna dejting sajt kommer inte heller vet betrakta att ni befinner sig registrerad har.

Prevention fran falska profiler och fusk

Fordold Dejt anvander moderatorer eller animatorer saso kontrollerar chatter, som emellanat bara befinner sig tillgangliga med premium alternativt betalda prenumerationer. Dom arme chatterna anvander mycket bottar, alternativ moderatorer som inneha forberedda texter. Det betyder att nyttjare ick kommer ringa nagon riktig upplevelse, ick kommer de heller klara av dejta dom.

Nar n registrerar dig hos dold Dejt kommer du atnjuta intyga din email adress. Det befinner sig ett grundatgard stav prevention saso eliminerar produktiv av falska alternativ bedragliga profiler. Det astadkomme upplevelsen kungen dold Dejt mer forvissad, sam leder mo nago forbattring oversiktlig upplevelse pa plattformen.

All ljusets partikelkarakta samt bilder sasom brukare laddar opp mo profiler plikt ga forbi ett manuell bifall process (utford av moderatorer samt medarbetar). Saken dar arme tjansten befinner sig designad till att sall icke auktoriserade foton (det kan existera foton av kandisar, animerade karaktarer, opassande varudeklaratio, eller malinriktad reklam).

Kriterium (TOS)

Saken dar arme dejtingsajten har forsvinna Villkor tillgangliga (n kommer att finna en band mo de dar gallande startsidan). Vi rekommenderar att du laser do fore n anmaler dej. Aven om det kan befinna mycket skrift, befinner sig det betydelsefullt att bekanta sig tillsammans saken da.

Kontaktinformation

Dejting sajten Hemlig Dejt drivs itu Tyche Technologies AG , Dating Factory, sasom befinner sig registrerad i Switzerland. Ifall n vill kontakta det ha foretag, kan ni forbruka darnast kontaktinformation:

  • Foretagsnamn: Tyche Technologies AG , Dating Factory;

Medlemskaps Annullering – Hur annullerar mig en betalt konto hos Hemlig Dejt?

N kan avanmala ditt konto online nar saso helst. Hos dold Dejt, befinner sig betalningar automatiska, vilket betyder att du maste utplana ditt konto for han ifall ni icke langre vill begagna tjansten.

Annullera Ditt Konto – Hur raderar sjalv mitt konto hos fordold Dejt?

Annullering bruten imag hos fordold Dejt befinner si gratis. N kan gora det online under sektionen image hantering/installningar, alternativt kan ni kontakta anvandarsupport tillsamman hjalp bruten kontaktinformationen ovan, sam dom kan bidra dej direktion ifall hur ni annullerar din profil. Hemlig Dejt ager betalt medlemskap, sa du kanske plikt anmal alla prenumerationer alternativ betalda funktioner nar ni inaktiverar alternativt raderar ditt konto. undantagen att avbestalla ditt konto, ager ni aven valet att avregistrera dig a mejlinglistor eller andra notifieringar, odl att n ej kommer atnjuta marklig nyheter a dold Dejt.

Leave a Reply