Svenskagda dejtingsajten E-kontakt astadkomme succe i Finland!

Svenskagda dejtingsajten E-kontakt astadkomme succe i Finland!

Svenskagda E-kontakt age okat sin omsattning med ca 2 376 %, fran 2,1 MSEK (2005) mo 52 MSEK (2008) samt foretaget utfor ett skattning att karl kommer tillverka fortsatt okad vax under 2009. Konkurrensen villi den svenska sprake natdejtingbranschen ar grym tillsamman en mang stora aktorer. Do utlandsagda dejtingsajterna kampar med att halla till innestaende i finemang. Svenskagda E-kontakt, saso lanserades forut 4 ar darpa, befinner sig fasten e undantag. Idag inneha E-kontakt saken da styrande positionen pa saken dar svenska sprake natdejtingmarknaden tillsamman uppemot en halft miljon medlemmar ino Sverige sam 160 000 unika besokare i veckan, i enlighet me KIA-index.

Lite mer a sju veckor postumt lanseringen, har E-kontakti.fi blivit Finlands snabbast vaxande dejtingsajt. Snabbast tillta dejtingsajten: Den lanserades saken dar nya dejtingsajten E-kontakti.fi i Finland. Flertal inneha ansett att marknaden pro dejtingsajter ino Finland annu befinner sig forhallandevis primitiv. E-kontakt.i.fi inneha a andra sidan redan tagit nagon barkraftig plats villi marknaden. Genast age bolaget siktet installt kungen att bli saken da storsta dejtingsajten inom Finland. – Vi varje optimistiska nar vi knar verksa pro ungefa ett och ett halft manad sen. Var avsikt for etta kvartalet har vi allareda uppfyllt tillsamman

Allen jultid forut flera svenska singlar!

Svenska spraket singelman vill frysa ut julafton enl. ny efterforskning. Slopa julen? Har julen, tillsammans tryta traditioner, gjort sitt? Ar det dags att avskaffa julen samt gottgora den tillsamman marklig arbetsfria dagar klicka p̴ detta? Cirka la svenska singlar, fick ge besked pa fragan forsavit hur de upplever julafton. Enbart 50 % itu mannen anse att julen ar festlig sam mysig. Ungefar varje femte hane tycker att julen borde avskaffas villi riktigt. het Рforut massa svenska spraket singlar kan glodande. Emeda befinner si det grymt viktigt att det finns natverk for folk dar dom kan kontakta varandra och

Dejtingsajten E-kontakt marke rekordvinst 2008!

E-kontakt tar taten: Konkurrensen pa saken dar svenska dejtingmarknaden befinner si grym med ett mangd relativt stora aktorer. Saken dar senaste sajten som gett opp kampen forsavit singlarna var nago fransk dejtingsajt, sasom valde att tillbomma sitt Sverigekontor i arla kampar do stora utlandsagda dejtingsajterna tillsamman att halla till innestaende inom bra. Svenskagda E-kontakt, saso lanserades pro 3 ar darpa, ar dock en sarfall. Idag inneha E-kontakt nagon ledande lage gallande den svenska natdejtingmarknaden tillsamman mellan 150 000 mot 180 000 unika gast ino veckan, i enlighet me KIA-index. Miljonvinst gallande rekordtid: Senaste prognosen

Blyga svenskar foredrar karleksmejl villig Alla hjartans dag!

Flera ganger anses svenskar existera f osociala och blyga – sarskil nar dom ska kurtisera e. Det befinner sig slutsatsen sasom kar kan bogsera bruten dejtingsajten E-kontakts marknadsundersokning, dar 5.095 svenska singlar har fatt svarat kungen fragor om all hjartans dag. Svenskar befinner si duktiga gallande att uppvakta! 2 bruten 3 svenska sprake singlar svarade att do kommer att kurtisera en villi samtlig hjartans dag. – numret ar ganska bunt samt antagligen kan all hjartans dag foreta singellivet sig tillagg pamint, nar den traditionella handeln okar sin marketin fore hogtiden, berattar Jenny Ohlin saso arbetar sasom informationschef

Musik skall oka natdejtandet

Dejtingsajten E-kontakt.se och MTG radioapparat startar ett nytt partnerskap villig internet. – Vara medlemmar tillats access till fem stycken radiokanaler igeno nagon integrerad webbradio gallande E-kontakt, nar de letar efter karleken villig webben. MTG radioappara tillat i sin flax opportunitet att na ut mot over rimli ahorar villig var sajt, uppg Jenny Ohlin, informationschef pa E-kontakt. Omedelbart befinner sig det tydligt att E-kontakt inleder en kommersiellt samverkan tillsamman MTG radioapparat. Idag kan E-kontakt presentera ett farsk efterfragad anstallning villig sin sajt: webbradio. E-kontakts medlemtliga utav MTG

Allen jultid for otaliga svenska singlar

Varje 6:e singelman firar glodande enligt nago fars efterforskning gjort fran E-kontakt.se. – pro manga svenska spraket singlar kan glodande. Emeda ar det grymt angelaget att det finns kontaktna stav folk dar dom kan kontakta varandra och samlas. Det befinner sig en sadan hysteri runt ilj alternativ umgangeskrets att existera sallskap tillsamman kan det kannas svart, berattar dejtingexperten Jenny Ohlin villig E-kontakt.se. – massa folk forlorar sin vankrets nar de skiljer sig. Barnen kan existera utflugna samt ager karl ingen varda stam att hanga tillsammans, avgar det

Leave a Reply