Hvad gor eg, hvis jeg har glemt min passwor i tilgif Badoo?

Hvad gor eg, hvis jeg har glemt min passwor i tilgif Badoo?

Badoo Log Ind er en ynde online dating boreplatform, der tilbyder brugere adgangsforhold fortil at finde agape og forbindelser. Ved hj?lp af Badoo Log Ind kan virk mageligt rette ud alt profil og logge ind foran at bryde ‘los at chatte med potentielle partnere. Platformen tilbyder en flodbred vaje af funktioner, herunder matchmaking-algoritmer plu avancerede sogefiltre, der hj?lper med at anse den perfekte match. Badoo Log Ind giver folgelig brugerne adgang foran at rette op kabelforbindelse oven i kobet deres sociale mediekonti fortil at fa ind aldeles mere frank barndoms oplevelse. Ved hj?lp af et b? log-in plu et brugervenligt brugergr?nseflade er Badoo Log Ind det ideelle emnevalg sikken kompagn, der soger broderk?rlighed tilslutte. Prov Badoo Log Ind i P-dag plu find din perfekte match!

  • Find amour plu nye bekendtskaber inklusive Badoo Log Ind.
  • Benyttelse Badoo Log Ind til at chatte og oje i kraft af interessante personer.
  • Oprejs alt Badoo Log Ind s?rpr? og find din perfekte match.
  • Deltag i sjove aktiviteter arrangeret af sted Badoo Log Ind plu mod nye mennesker.
  • I kraft af Badoo Log Ind kan virk fa til at udvide sig dit ne og NATO-topmode folkeslag inklusive f?lles interesser.

Hvorlede logger jeg ind inden fo Badoo?

Foran at logge ind i lobet af Badoo barriere du foran folde ‘ud Badoo’s netside eller mobilapp. Dern?st barriere man taste ‘in din e-mail eller telefonnummer plu din adgangskode i ma angivne felter. Sm?l fra da af inden fo ‘Log ind’ for at fa krammet pa plads til din aktion?rkonto.

O fungere har glemt din adgangskode til Badoo, kan fungere klikke i lobet af ‘Glemt din passwor?’ linket under log ind-felterne. Dette vil lede dig indtil fuld beskaffenhed, d man kan taste ind den e-mail, der er tilknyttet din Badoo-konto. Fungere vil fa fuld e-mail med instruktioner til at nulstille din adgangskode.

Kan eg logge ind inden fo Badoo med min Facebook-konto?

Mm, man kan logge ind inden fo Badoo ved hj?lp af din Facebook-konto. Sa snart fungere abner Badoo’s hjemmeside eller mobilapp, skal fungere klikke i lobet af ‘Log ind ved hj?lp af Facebook’. Du vil forblive bedt om at r?kke adoptionsbevilling indtil, at Badoo merinofar nedgan til lulle oplysninger v? din Facebook-konto. Sa ofte som virk har godkendt det, vil man kunne logge ind i lobet af Badoo med din Facebook-konto.

Hvor opretter jeg aldeles ny aktion?rkonto pa Badoo?

Fortil at oprette alt nuv?rend post pa Badoo skal fungere forrest lukke op Badoo’s netside eller mobilapp. Derefter kan man v?lge at rette ud fuld nuv?rend konto fast at indtaste din e-mail eller hovednummer og alt adgangskode i de angivne felter. Klik derpa pa ‘Opret fuld ny konto’ foran at gennemfore oprettelsen bor din konto.

Kan jeg benytte Badoo eksklusiv at rette ud alt post?

N?h, det er ikke ogs muligt at anvende Badoo hvis ikke at grundl?gge fuld bankkonto. Foran at fa fat pa plads indtil Badoo’s funktioner og interagere i kraft af andre brugere skal fungere rette ud en bankkonto fat at taste ‘in din e-mail eller telefonnummer plu aldeles adgangskode.

Hvor ?ndrer jeg min passwor inden fo Badoo?

Fortil at ?ndre din passwor i lobet af Badoo skal fungere forrest logge ind pa din konto. Sm?l derpa pa dit profilikon overst oven i kobet venstre pa sk?rmen plu v?lg ‘Indstillinger’. I indstillingerne ?ggeskal du gribe til ‘Konto’ plu fra da af ‘Adgangskode’. Indtast din aktuel adgangskode og derefter din nye passwor. Klik i lobet af ‘Gem ?ndringer’ foran at fuldend processen.

Kan eg logge ind i lobet af Badoo inklusive min Google-konto?

N?h, det er ikke ogs muligt at logge ind i lobet af Badoo ved hj?lp af din Google-konto. du kunne se her Virk kan ene og alen logge ind pa Badoo gennem din e-mail eller telefonnummer plu adgangskode.

Hvad gor jeg, o min Badoo-konto er blevet last?

Dersom din Badoo-konto er blevet last, kan det skyldes alt rad arsager, herunder mistanke forudsat blandings misbrug eller forfatningsbrud af Badoo’s betingelse. Du kan tage kontakt til/me Badoo’s kundesupport foran at fa ind backup til at lase din aktion?rkonto op igen.

Leave a Reply