Va varre ar, att censuren ifran kundtjansts sida, nufortide ar i det narmsta absolut

Va varre ar, att censuren ifran kundtjansts sida, nufortide ar i det narmsta absolut

Ingen sasom helst anmarkning mot sajten fa oppet, censuren i saken dar s.k “Megafonen” hander dubbelt numera (Bade automatiskt ,och tillsamman manuell kontroll) Inte ens far hane numera sjalv avgora hur ens profilfoto skall beskaras,trots att beskarningsfunktionen befinner si over, ar det kundtjanst sasom till slu gor beskarningen som de tycker att profilfotot ska betrakta ut.. Personligen antar mi att det ar sa tatt den totalitara regimen i Nordkorea hane kan komma..SKRAMMANDE!!

Jag inneha spann ett manga tillfallen pressat kundtjanst mer eller mindre hart om de skilda forandringarna, med det sluta besvarande karl tillat itu do ar: “Nya regler..Kan intet foreta”

Fortsattningsvi har dom saken dar senaste tiden infort annonserin pa sajten,trots att flertal medlemmar reagerat icke-br gallande det..Sjalv har sjalv icke drabbats bruten det ha, alldenstund mi age ett avancerat Addblock agenda installerat kungen burken (men detta fick mig naturligtvis ICK forespraka mot ovriga medlemmar (censur borttagit inlagg itu kundtjanst)

Sadar

Massa sam intressanta funktioner, andock kostsam sam kanns ick alldeles serios. Herre betalar och sa visar det sig att fasta man har betalat odla kan karl icke kontakta all, utan enkom somliga, odla nar man skickar ett post odl dyker det op nagon falt att mottagaren icke kan lasa brevet tillsammans mindre herre betalar fortfarand mera deg. Det befinner si inte seriost!

Dom age mobilapp forut bl.a. iPhone, vilket gor betalningen seriosa. Betalar hane medlemskap genom iPhone odla galler Apples avtalsvillkor, vilket innebara 1 manads prenumeration, automatiskt fornyelse saso kan avbrytas op mo nagon dag for saken dar skola fornyas. Prenumerationen avbryts genom iTunes odla det befinner si Apple som skoter det bota, vilket medfo att hane slipper ha kontakt tillsammans datingforetagens kundtjanst. Overhuvudtaget ar det ett trygghetsbevis nar nagon datingsida ager nago mobilapp forut Apple, eftersom Apple inte accepterar oseriosa bolag alternativt andra avtalsvillkor ann tryta egna.

Icke ett stabil blad

Motesplatsen befinner sig saken da par sasom befinner sig roligast sam snyggast uppbyggd fran alla dejtingsidor samt ager flera roliga funktioner (kalende, megafon m.m) andock, darbort avgar fordelarna. Det befinner sig synonym gubbar som mailar, argare sam argare forsavit herre inte hinner/vill besvara. Fasta det syns otvetydigt gallande min framtoning att do ick befinner sig i grimas malgrupp. omedelbart KOMMER DEN STORA VARNINGEN: Motesplatsens kundtjanst ar sjalvfallet daligast pa att akta forsavit avta anvandares trygghet. De vill bara tillverka pengar a odl flera sasom mojligt. Etta gangen mig provade fick mig nago stalker villig sidan. Han horde fran sig forsavitt att traffas, samt sjalv sa definitivt andock vanskaplig “nej tack”. Darefter borjade terrorn tillsammans mail dygnet omkring, allvarliga hotelse, loften ifall att han skulle finn undertecknad at var pris etc Han havdade att han kande folks gallande Motesplatsen sam att de kunde donera honom centrum personnummer, och att han tillsammans hjalp fran det (han vart polis pastod han) skulle lokalisera jag samt sta utstott grima dorr. Vande mej till Kundtjanst sasom svarade att dom ej stanger fran manniskor hur saso helst, andock att jag kunde sparr honom forsavitt sjalv ville (hejsan, han kan likval bli riskfull stav nagon annan villig sidan!). Emeda bad mi forsavit att med https://kissbrides.com/sv/pakistanska-kvinnor/ det samma fa avbryta centrum medlemsskap samt ick tarv bekosta mer. Andock det gick ej heller. Provar omedelbart sidan tvenne ar senare, darfor att dom genast promenerar ut tillsamman att allihopa medlemmar ska kanna sig forsakra, samt att hane skall inregistrera mo dom bums om hane tillat fornedrande mail. Blir kontaktad bruten en frank saso verkar blid, skada vi ager annorlunda syn pa va vi vill med livet, sam vi onskar varandra hejda och salighet till. Postum ett tag borjar han anteckna ater, samt blir lack nar mig ick svarar. Da forklarar mig att jag trodde vi enats ifall att ga till varsitt hall, sam onskar honom aret vanligt frojd mo. Da kommer manga obehagliga mail stav han upprepade ganger kallar mej stav slampa. Har anlant manga fran hans mail, samt hans image, e antal ganger. Kundtjanst svarar ej. Ager bett forsavit feedback, aven fortsattningsvis intet svar. Samtidigt titta jag killen aka pa vatten krin kungen sidan saso vanligt.

Leave a Reply