Hursa funka icke bringa relationer stav somlig?

Hursa funka icke bringa relationer stav somlig?

Spartanskt uttryckt ar e offentligt kondition e gift alternativ dejting darbort dom tva partnerna ager kommit overens ifall att ha andra sexuella partners utstott deras primara engagemang forut varandra.

Det har galler traditionellt bagge partnerna i relationen, skada det finns pro villig att ett itu partnerna valjer att bibehalla monogam, men samtycker mot, alternativ mo och tillsammans stodjer, saken dar andra partnern ager sexuella relationer med flera partners utanfor huvudrelationen.

Folk som anammar denna relationsstil uppge att dom blott kanner til att de ick kan existera monogama, att do alltid gillade att ha overlappande partners samt att saken dar konventionella relationsmodellen baserad pa lojalitet kontra ett delagare helt latt icke fungerar stav dom.

Do sager att det verkar onaturligt samt do age svar att harska i sitt sug att ligga med andra persone.

Ifall ni pratar tillsamman persone saso befinner sig i nago offentlig forhalland, nog dom sager till de att att vara i en offentlig relation skanker do det basta itu ett par varldar: sjalvbestammande sam hangivenhet.

De har sin primara medspelare, sasom do alskar och spenderar storre delen bruten sin tidrym med, och dom ager sekundara sexpartners.

Att hava ett mottaglig relation

Varjeoppet karleksforbindelse har avta egna bestammels, men normalt befinner si do sekundara partnerna enkom sexuella. Om nagon person upptacker att de kommer kanslomassigt pro nara ett icke-primar partner, avga de normalt att pricka saken dar gubben eller kvinnan. (det har skiljer sig av e polyamorost karleksforbindelse, sasom tillater partnerna att etablera bade ett sexuellt och e kanslomassigt band tillsamman andra manniskor utstot saken dar primara relationen.)

Hurdan kan ett oppen samband rulla?

Generellt kommer bagg personerna att njuta bruten externa sexpartners, skada inte nodvandigtvis. Det finns oppna relationer darborta saken dar ena partnern forblir monogam medans den andra far, tillsamman fullsatt bifall, se andra manniskor. Det ha kan bero kungen att nagon kompanjon ick langre kan framfora sexuellt, alternativt som inneha tappat intresset forut banka baver, skad likval alskar sin akta half sam vill hejd innestaende i aktenskapet sam betrakta sin delagare glad.

Skada summan befinner si detta: e offentligt karleksforbindelse kan enbart fungera forsavit det innefattar uppriktighe ifall vem ni ligger med, att halla koll pa svartsjuka sam framfor alltsamman handla det fardigt for din primara partner att det befinner sig dom sasom befinner sig saken da.

Dejta e i e fritt karleksforbindelse

Du ager detaljerad traffat ett briljant frank samt han berattar att han befinner si i ett oppen karleksforbindelse. Det har kan befinna e situation stav dej att inlara de forsavitt dina egna granser.

Ifall din svartsjuka arvsanla befinner sig hallfast, eventuellt ni ick befinner sig belaten med att veta att han ager en forstahand delagare samt andra sekundara partners

Ifall din gosse allaredan befinner sig i e primart kondition kommer du inte att atnjuta saken da plan itu intresse ni kan krava itu honom.

Om ni a andra sidan ar vetgiri gallande att testa vilken ganska av oberoende ett offentligt affar kan bidra dig, hursa inte fortsatta?

Kristina beskriver sitt vidga forhallande odla narvarand: sjalv var aktenskaplig i 20 ar tillsamman en besittande, sotis hane. Han kom av nagon kultur – Marocko – sasom sag kvinn saso agodelar. Jag kunde inte hava marklig manliga vanner; han var evigt skeptisk samt holl mej i mott sparra! Slutligen ansokte mi om separatio och skapade tvart nago profil gallande Tinder.

Pa Tinder traffade sjalv Phil, nagon fransman som sokte ett icke-exklusivt kondition. Hans profil sa alltsammans: Letar n postumt ett sexpartner, konventionell alternativt enkom alltemellanat. Exakt som mig hade han precis lamnat e langvarigt monogamt forhallande sam ville se odla massa skilda kvinns som genomforbar.

Darfor jag inte ville aterforbinda undertecknad mot en herre, varje Phil en perfekt parti stav jag. Vi ager omedelbart varit i ett offentligt karleksforbindelse i ett ar sam vi befinner si e itu do lyckligaste paren mig kanner. Vi ar varandras primara partner, skada nar Phil far begarelse att forsoka en annan blygd saso han uttrycker det, vet han att han kan bega detta tillsamman mitt fulla medgivand. Sam nar jag vill ha en aning forandring sexuellt, befinner si det duktig for honom att jag traffar andra killar.

Av och till visar sig vidga relationer icke overlamna drommen do lovar forsavit ett viktbarande strom av skild sexpartners. Nagra fran do framsta anledningarna at att ett oppet karleksforbindelse ej fungerar innefatta:

  1. Nagon bruten partnerna inser att de vill vara uni aven fast allting.
  2. Flera sexuella partners begransar nagon persons opportunitet att sammanbinda djupa forbindelse tillsamman manniskorna do delar sin lekamen tillsammans.
  3. Radsla for konssjukdomar eller faktiskt fanga samt kungora nago STD.
  4. Din sjalvkansla kan skadas , i synnerhet forsavit din primara delagare borjar ge u en aning overdriven epok tillsamman nago individ saso ar mycket snyggare annu du.
  5. Nar du bli gamma, du naturligt vill vacka intresse for sig forut bara nago manniska . Singelscenen astadkomme det fullkomligt latt inte til dig langre.

I slutet av dagen befinner si det enkom n sasom kan avtala forsavit ett offentligt karleksforbindelse kommer att mota dina behov. Begrunda noga gallande hur sa dessa befinner si fore ni skanker https://lovingwomen.org/sv/heta-och-sexiga-mexikanska-kvinnor/ dig ut i denna nya relationsdynamik.

Leave a Reply